Trends in interieurontwerp die u dit jaar kunt verwachten

Jaar na jaar, wat trendy en populair is in veranderingen in huisontwerp, wat de zaken fris en interessant houdt. Terwijl we ons voorbereiden op een nieuw decennium, is het tijd om te kijken wat u kunt verwachten in huisdecoratie. Ontwerptrends kunnen nuttig zijn om inspiratie op te doen voor uw volgende grote makeover-project of renovatie, maar dat betekent niet dat u al uw bestaande decor hoeft te verwijderen. Kies in plaats daarvan stukken en elementen die u gemakkelijk in uw huis kunt opnemen om de stijl uw eigen stijl te maken.

Vraagt ​​u zich af welke trends op het gebied van woondecoratie op weg zijn en welke op komst zijn? We hebben onze voorspellingen afgerond en met huisontwerpers gesproken om erachter te komen wat we in 2020 kunnen verwachten.

Bar kasten

Het is uit met de barkar en in met de barkast. Een barkast geeft je nog meer opbergruimte en je kunt bijna elke kast gebruiken om je eigen versie te creëren.

Hoewel het moeilijker is om van kamer naar kamer te gaan, voelt een barkast bewuster aan en creëert het een verzamelruimte in een eetkamer of een hoek van de woonkamer om drankjes te serveren en zich te mengen met vrienden en familie.

Cement ijdelheden

Volgend jaar zullen we in het hele huis meer onverwachte materialen vinden, vooral in de badkamer. Van cementgootstenen, zoals deze van dalydigs, tot volwaardige cementijdelheid in de badkamer, cement wordt een steeds populairder materiaal om thuis te gebruiken. Het is een geweldig materiaal om een ​​moderne maar rustieke sfeer in je ruimte te creëren, en een mooie afwisseling van een standaard houten of marmeren ijdelheid.

Kinderkamer geüpdatet

Van camouflage tot geometrische accenten, verwacht dat kinderkamers en kinderkamers in 2020 nog groter en brutaler zullen worden. Een kinderkamer is een geweldige plek om creatief te worden en je innerlijke kind te kanaliseren in je interieur. Hoewel we nog steeds dol zijn op een geweldige hygge-vriendelijke kinderkamer, vinden we dit jaar dat het tijd is om te spelen met brutale kleuren en wilder texturen (denk aan dierenprint, camouflage en nepbont) in de kinderkamer.

Betrek uw kinderen bij het uitkiezen van meubels en bepaal een thema voor de ruimte en u creëert een perfecte ontsnapping die de verbeelding van uw kind stimuleert.

Manden als decoratie

Er gaat niets boven een geweldige mand als het gaat om opbergspullen, hondenspeelgoed of eigenlijk eigenlijk alles, maar we verwachten het komende jaar meer geweven stukken als kunstwerk te zien. Gezien in een mooie leefruimte, kunnen manden een geweldig alternatief zijn voor de typische galeriewand.

Bekijk rommelmarkten of vintage winkels om ondiepe manden te vinden die een mooie, wereldse sfeer creëren wanneer ze aan de muur worden gehangen. Zoek naar kleurrijke patronen en handgeweven stukken die als kunstwerk kunnen worden gebruikt. Bonuspunten: als je het uiterlijk van je muren beu bent, kun je ze opnieuw gebruiken als opslag in huis.

Your email address will not be published. Required fields are marked *