De wereld van gordijnen op maat gemaakt

Ramen zijn er in verschillende maten en alleen perfect passende gordijnen en draperieën kunnen de ramen van het huis optimaal kleden. De beste manier om het jezelf gemakkelijk te maken is om online gordijnen op maat te bestellen. Wij adviseren je graag over alle vragen die je hebt over een gordijn op maat, inclusief het uitgebreide assortiment maatwerkgordijnen dat wij beschikbaar hebben. Witte gordijnen maken net zo goed deel uit van ons assortiment als ondoorzichtige gordijnen op maat gemaakt in een breed scala aan kleuren en dessins. We hebben ook op maat gemaakte gordijnen die dienen als zonwering of die je kamers 100% verduisteren.

Combineer gordijnen op maat met vouwgordijnen

Natuurlijk past een gordijn op maat ook perfect bij je vouwgordijnen, die wij voor je produceren in eersteklas kwaliteit. Kies voor elegante vitrage gordijnen op maat en omlijst ze met een elegant gordijn op maat, waarin net als bij de maatwerkgordijnen het gordijnband al is verwerkt. Verborgen lussen zorgen ervoor dat het op maat gemaakte gordijn zich bij het openen net zo mooi presenteert als bij het sluiten. Je kunt bij ons online gordijnen op maat bestellen, waarvan de patronen en kleuren je zullen inspireren. Alle stoffen die we gebruiken om gordijnen op maat te maken, komen uit Europa om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Witte gordijnen op maat gemaakt

Witte gordijnen op maat onderstrepen je persoonlijke stijl en zijn veel meer dan een elegant scherm voor privacy. Het klassieke witte gordijn overtuigt met tijdloze elegantie, moderne ontwerpen en natuurlijk een hoogwaardige afwerking. Zeer populair is het vitragegordijn, dat tegelijkertijd bescherming biedt tegen nieuwsgierige blikken, maar ook daglicht en dus helderheid binnenlaat. Ze behoren tot de echt tijdloze ontwerpen en worden door ons ook op maat gemaakt als gordijnen voor grote ramen. Bekijk online gordijnen met gordijnband, op maat gemaakte gordijnen met macramé-borduurwerk of witte gordijnen met jacquardpatroon. We maken ook gordijnen op maat met verborgen lussen en/of automatisch plooiband. Het op maat gemaakte gordijn verrijkt en versterkt de sfeer, want het is uitnodigend en vriendelijk. Natuurlijk is het aan jouw om te beslissen of je wel of niet gordijnen op maat met rolband wilt hebben en ook hoeveel gordijnen er op maat worden gemaakt.

Your email address will not be published. Required fields are marked *