Ga groot en wijd met je zomerbroek

We moeten het (weer) hebben over een broek met wijde pijpen. De industrie is al een tijdje een gebroken record in de opkomst van baggier-bodems, en nu skinny jeans het enige domein van Love Island wordt, wordt het hoog tijd dat elke man een lossere, louche look omarmt.

Voor veel van de herencollecties lente / zomer 2020 werd niet op een bredere broek gewezen, maar op de belangrijkste attractie. Merken als Hermès, Balenciaga en Bottega Veneta channelden de vormen van de jaren tachtig en negentig en stopten op elk punt in het spectrum tussen ‘vrij en luchtig’ en ‘windzak’. Denk aan bootcut jeans, wijd geplooide broeken en cargobroeken, met zomen gestapeld op stevige sneakers en sandalen. Overhemden hingen los over de tailleband.

Op dit moment zijn lossere broeken meer dan alleen een stijlkeuze. Terwijl we thuis blijven (of wachten, was het alert?), Kunnen comfort en experimenten hand in hand gaan. Of liever, been in been. Een wijdere broek geeft je ruimte om te ademen als de temperatuur stijgt, maar ook ruimte om je look te mixen – ga bijgesneden als je huivert bij pudding van enkelstof, of langer voor de openlijk slappe sfeer. Steek je t-shirt in om je op te frissen, of stop je Oxford-shirt half in een beweging die is gestolen van de landingsbaan van Dior. Je keuzes zijn net zo wijd open als de zomen van je nieuwe favoriete broek. Dit zijn onze keuzes van de beste brede en rechte pijpen die je nu kunt kopen.

1. Bottega Veneta

Zoomdata: zijn ze iets? Als dat zo is, hebben we je onderste helft gesorteerd. Maak de look af met een effen navy of wit t-shirt, ingestopt. De rest van de date is aan jou.

2. Prada

Prada en nylon gaan hand in hand. Geïntroduceerd in zijn collecties eind jaren zeventig, heeft het merk de afgelopen decennia doorgebracht sinds het bewijzen van door mensen gemaakt niet betekent dat middelmatig. Het technische karakter van nylon, gecombineerd met op maat gemaakte elementen zoals de geplooide voorkant en bijgesneden zomen, maken deze broek tot een must.

3. Arket

Perfect voor de warmere dagen die komen gaan. Ontspan in deze broek van katoen en linnen met trekkoord en combineer met sandalen of je favoriete sneakers voor een gemakkelijke outfit.

4. Chimala

Jeans kunnen heet en zwaar zijn. Maar onze liefde is sterk en we zullen de onze de hele zomer blijven reppen. Koel af door te kiezen voor een bredere, meer vloeiende pasvorm, knip de zomen af, rol ze op om ze te laten passen of laat ze op elkaar stapelen. Jouw telefoontje, trooper.

Your email address will not be published. Required fields are marked *