Essentiële stijltips voor mannen die zich beter willen kleden

Vandaag deel ik essentiële stijltips met jullie voor mannen die zich beter willen kleden.

Of je nu een complete beginner bent of al een tijdje aan je stijl werkt en een opfriscursus nodig hebt, ik heb deze concepten en tips de afgelopen 11 jaar verfijnd om je te helpen er in een mum van tijd op je best uit te zien.

1. Goed kleden is een vaardigheid

Met alle vaardigheden word je beter naarmate je meer oefent. En tenzij je in een vreemde nudistenkolonie woont (ik zou hier mijn excuses aanbieden, maar als je een nudist bent die deze blog leest, zit je op de verkeerde plek), moet je je elke dag aankleden. Dat betekent dat je elke dag de mogelijkheid hebt om te oefenen en de vaardigheid om je goed te kleden te oefenen.

Niemand wordt geboren in een perfect op maat gemaakt driedelig pak, of met een magische intuïtie over hoe je je goed moet kleden. (Als je een herinnering nodig hebt, scroll dan terug naar boven en kijk opnieuw naar mijn middelbare schoolfoto.) Realiseer je dat goed aankleden een vaardigheid is die door oefening kan worden ontwikkeld.

2. Identificeer de stijl die je leuk vindt

Maar wanneer je aan een doel werkt, is het belangrijk om verhalen die je tegen jezelf vertelt te identificeren en uit te dagen. Of je nu geen oog hebt voor stijl, je hebt het te druk om te sporten of je bent gewoon een verlegen persoon. De verhalen die we onszelf vertellen, zijn vaak onzichtbare barrières om ons in onze comfortzone te houden.

Neem 5 minuten. Maak een lijst van 3 of meer jongens die volgens jou er geweldig uitzien en dat is de richting die je op zou willen. Zelfs als je denkt dat je het niet voor elkaar krijgt, maak er een lijst van. Het kan iemand zijn die je kent, een beroemdheid of zelfs een fictief personage uit een film.

3. Zorg voor de juiste pasvorm

Als kleding niet goed past, werpen ze je lichaamsverhoudingen af. Door de overtollige stof zie je er door kleding die te groot is niet alleen slordig uit, maar ook dikker en korter dan je bent.

Mannen hebben de neiging om kleding te dragen die te groot voor hen is omdat het ‘comfortabeler aanvoelt’, of omdat ze gewoon niet weten hoe kleding in de eerste plaats hoort te passen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *